Meld u hier aan! >
5 - 13 juni 2019
NL

PERSBERICHT | Prikkelend programma Orchid Inspiration Days bekend

24 mei 2017 – De nieuwste editie van het jaarlijkse event Orchid Inspiration Days belooft een prikkelend programma boordevol noviteiten, uitgelichte rassen en verpakkingsconcepten. Met de grootste voorbereidingen voor het zakelijke orchideeënevenement achter de rug te hebben, leggen de dertien specialisten de laatste hand aan de invulling van het event.

De exporteur, de retailer en de groot- en detailhandel worden, tussen 6 en 13 juni, ondergedompeld in orchideeënpracht. De agenda kan worden geblokt voor een uitgebreide tour, want een bezoekje aan alle 13 bedrijven is meer dan de moeite waard. Elk programma op iedere locatie zal namelijk anders zijn.

Impressie van het programma
Dertien bedrijven met maar één doel: de internationale en nationale (eind)klant informeren, inspireren en enthousiasmeren over hun product, de orchidee. Hoewel het gehele programma nog niet wordt vrijgegeven, kan de organisatie wel al een tipje van de sluier oplichten:

Deelnemende kwekers in de regio Aalsmeer
Aphrodite Orchidee showt haar nieuwste marktconcepten, waaronder de glamoureuze Glamour Phalaenopsis. GreenBalanZ houdt goede tradities in ere en showt een indrukwekkende reeks noviteiten. Van der Hoorn Orchideeën verrast met liefde de meer dan 100 soorten duurzaam geteelde Phalaenopsis Multiflora’s onder het label Amore Mio. Orchids4all presenteert hun passie voor Phalaenopsis en de verschillende nieuwe concepten die hierbij aansluiten.

Deelnemende kwekers in de regio Bleiswijk
Cympha Orchideeën zet op inspirerende wijze in op geur en kleur. Pannekoek Orchideeën geeft het assortiment van 2018 weer met planten met nóg meer knoppen. Stolk Flora laat zien hoe zij met hun ‘Your Natural Orchid’ collectie zo dicht mogelijk bij de natuur blijven. De Vreede Holland heeft een speciaal informatieplein klaar staan, lanceert een nieuw magazine met toegevoegde waarde en laat hun innovatieve industriële robots zien.

Deelnemende kwekers in de regio Westland
Lansbergen Orchideeën heeft meer dan 60 exclusieve Orchidee soorten die ras voor ras uniek zijn. Levoplant heeft de nieuwste ontwikkelingen op verpakkingsgebied paraat. OK Plant biedt nog meer keuze met de dit jaar uitgebreide Little Kolibri Orchids collectie en laat de bezoeker mix and matchen. Opti-flor opent o.a. de deuren van haar ‘treasure room’ vol nieuwe soorten en de recentelijk verbouwde inspiratieruimte. Piet Vijverberg stelt in een kleurrijke etalage de nieuwste rassen van By5 en The Big 5 collection tentoon.

Online inspiratie en registratie
Voordat het evenement van start gaat, kunnen bezoekers zich alvast te goed doen aan een flinke dosis inspiratie via de pagina’s van Orchid Inspiration Days op Facebook, Instagram, Twitter en Linkedin. Naast verdere informatie op website, bevindt hier ook een registratietool. Op deze manier kan iedereen vooraf hun bezoek van het evenement aankondigen en staan de kwekers klaar voor een persoonlijke rondleiding.