Meld u hier aan! >
5 - 13 juni 2019
NL

PERSBERICHT | Drukbezochte eerste editie Orchid Inspiration Days

Ook de internationale eindklant reist af naar het event voor een inspirerende tour
16 juni 2017 – Met een ‘meer dan tevreden’-gevoel kijken de dertien orchideeënspecialisten terug op Orchid Inspiration Days. Het bijzondere samenwerkingsverband, waarbij krachten gebundeld zijn om de klant en eindklant te inspireren en informeren over het assortiment tot innovaties binnen het bedrijf, heeft zijn vruchten afgeworpen. Opvallend aan de drukbezochte dagen is dat het zakelijke orchideeënevent ook de internationale eindklant heeft bereikt. Diverse retailers en detaillisten vanuit heel Europa beleefden de reis in de wereld van de orchidee.

Waardevolle bezoekers bij zakelijk orchideeënevent
Een nieuwe eventnaam, een onderscheidende uitstraling, prikkelende communicatie en een afzonderlijk en nieuwswaardig programma bij de deelnemende kwekerijen: Aphrodite Orchidee, GreenBalanZ, Van der Hoorn Orchideeën, Orchids4all, Cympha Orchideeën, Pannekoek Orchideeën, Stolk Flora, De Vreede Holland, Levoplant, Lansbergen Orchideeën, OK Plant, Opti-flor en Piet Vijverberg. Het is allemaal terug te zien in de positieve bezoekersaantallen die het event heeft mogen ontvangen. Doordat deze inspiratiedagen voorafgaand en tijdens de FlowerTrials zijn georganiseerd, wisten relaties hun bezoek aan Nederland goed te kunnen organiseren.

Orchideeëninspiratie wordt online én in 2018 voortgezet
‘Klanten en potentiele eindklanten in binnen- en buitenland geven aan dat de deelnemende kwekerijen ontzettend hebben uitgepakt, waarbij elk bedrijf dit op een eigen manier heeft gedaan’, geeft één van de orchideeënkwekers aan. Online is een fotoimpressie van het event terug te vinden via de website en sociale media kanalen, zoals Facebook, Twitter, Instagram en LinkedIn. Ook de ‘aftermovie’ is hier te vinden. De organisatie en deelnemers van Orchid Inspiration Days zijn dankbaar voor alle bezoeken en interesse. Graag wordt de inspiratie in deze vorm voortgezet, waardoor alle bezoekers alvast uitgenodigd zijn voor Orchid Inspiration Days 2018.
Een korte videoimpressie van het evenement is op het YouTube-kanaal van Orchid Inspiration Days te vinden: https://youtu.be/9ZYpSK-G7l8 .