Meld u hier aan! >
5 - 13 juni 2019
NL

PERSBERICHT | Orchid Inspiration Days 2018 breidt uit met 2 nieuwe deelnemers

14 deelnemende kwekers op orchideeënevent van 6 t/m 14 juni
6 november 2017 – Orchid Inspiration Days blijft inspireren! Het bijzondere samenwerkingsverband tussen de diverse orchideeënkwekerijen, waarbij de handen ineen worden geslagen om de klant en eindklant op inspiratievolle manier te informeren over het assortiment en innovaties binnen het bedrijf, krijgt ook in 2018 een vervolg. Van 6 t/m 14 juni 2018 vindt het zakelijke event Orchid Inspiration Days in drie regio’s van Nederland plaats.Deze editie voegen orchideeënspecialisten De Hoog Orchids en Wooning Orchids zich bij de deelnemende bedrijven. Op de Royal FloraHolland Trade Fair zal Orchid Inspirations Days de zintuigen ook alvast prikkelen in de stands van de deelnemers.

Deelnemers van Orchid Inspiration Days 2018
Meer dan tevreden waren de orchideeënspecialisten over de afgelopen editie van Orchid Inspiration Days. Opvallend aan deze drukbezochte dagen was dat het zakelijke orchideeënevent ook de internationale eindklant had bereikt. Ook in 2018 wordt hier wederom op in gezet. Met de aanvulling van De Hoog Orchids en Wooning Orchids, kan de internationale vakgerichte klant bij in totaal 14 kwekerijen in Nederland terecht voor de nieuwste variëteiten, verschillende concepten en bovenal om veel inspiratie op te doen. Alle deelnemende bedrijven zijn: Aphrodite Orchidee, GreenBalanZ, Van der Hoorn Orchideeën, Orchids4all, Pannekoek Orchideeën, Stolk Flora, De Vreede Holland, De Hoog Orchids, Wooning Orchids, Levoplant, Lansbergen Orchideeën, OK Plant, Opti-flor en Piet Vijverberg.

Orchid Inspiration Days op Royal FloraHolland Trade Fair

Orchid Inspiration Days inspireert! De zintuigen worden geprikkeld door de pracht van de bloeiende plant, waardoor het zicht en soms zelfs de geur positief wordt beïnvloed. Op de beurs zal het zintuig smaak ook worden opgewekt… Orchid Inspiration Days nodigt iedereen uit om van 8 t/m 10 november de stands van de verschillende deelnemers te bezoeken. Bekijk de meest recente deelnemerslijst en standnummers hier op de website van Royal FloraHolland. Op de website www.orchidinspirationdays.com en de sociale media-kanalen van Orchid Inspiration Days: Facebook, Instagram en Twitter, worden de ontwikkelingen van het event bijgehouden.