Meld u hier aan! >
5 - 13 juni 2019
NL

PERSBERICHT | Organisatie Orchid Inspiration Days beloont ‘Best Ambassadors’

De ambassadeurs bezochten alle deelnemende kwekers aan de Orchid Inspiration Days
27 juli 2018 – De tweede editie van Orchid Inspiration Days, het orchideeënevenement van specialist tot de klant en eindklant, is afgelopen juni druk bezocht. Twee bezoekers hebben de volledige route van het evenement voltooid, een weg langs 14 deelnemende orchideeënspecialisten.
Eric Mooren, werkzaam bij Waterdrinker en Jeffrey van den Berghen, werkzaam bij Noviflora, bezochten gedurende het evenement alle deelnemende orchideeënkwekers in Westland, Aalsmeer en Bleiswijk.

Een mooie prestatie en een groot compliment naar de kwekers, wat volgens de organisatie niet onbeloond mocht blijven. De heren kregen op het werk een aanzienlijke trofee uitgereikt, waarop hun prestatie werd omschreven als ‘Best Ambassador’. Een term waarin ze zichzelf ook goed konden herkennen. “Ik voel me ook een ambassadeur van de Orchid Inspiration Days. Alle kwekers doen hun best om te inspireren. Wat mij betreft groeit het event met meer deelnemers uit tot hét grootste sierteeltevent van het jaar”, aldus Jeffrey van den Berghen. Eric Mooren deelde de eer met vakgenoten bij Waterdrinker: “Het is zeker de moeite waard om alle kwekers te bezoeken. Ik probeer dan altijd zoveel mogelijk collega’s mee te nemen.” De collega’s van Mooren en Van den Berghen konden ook meegenieten van de prijs; beiden winnaars kregen namelijk een doos vol lekkernijen om uit te delen.