NL

PERSBERICHT | Aanmeldingen Orchid Inspiration Days 2019 geopend!

14 deelnemende orchideeënkwekers inspireren de (internationale) eindklant van 5 t/m 13 juni 2019!

15 april 2019 – Een inspirerende orchideeëntentoonstelling voor de zakelijke markt, waar bezoekers zich bij veertien verschillende kwekers kunnen onderdompelen met orchideeënpracht. De voorbereidingen voor de derde editie van de Orchid Inspiration Days in juni 2019 zijn in volle gang! Bezoekers kunnen zich vanaf heden via de website aanmelden voor de Orchid Inspiration Days. Nieuw dit jaar, is dat de veertien deelnemende kwekers zijn ondergebracht in verschillende thema’s; duurzaamheid, trends en noviteiten. Door middel van deze drie thema’s kunnen bezoekers een route uitstippelen en zich laten inspireren door orchideeën in het bijpassende thema.

Hét zakelijke orchideeënevent voor de (internationale) eindklant

Veertien deelnemende orchideeënkwekers openen tijdens de Orchid Inspiration Days hun deuren. Dit jaar met twee nieuwe deelnemers; Artisan en Ter Laak Orchids. Door de komst van Artisan vindt het orchideeënevent komende 5 tot en met 13 juni plaats in vier verschillende regio’s in Nederland; Aalsmeer, Bleiswijk, Bommelerwaard en Westland. Alle deelnemende bedrijven zijn: Artisan, Aphrodite Orchidee, GreenBalanZ, Van der Hoorn Orchideeën, Pannekoek Orchideeën, Stolk Flora, De Vreede Holland, De Hoog Orchids, Wooning Orchids, Levoplant, OK Plant, Opti-flor, Piet Vijverberg en Ter Laak Orchids.

Tijdens de Orchid Inspiration Days zullen de kwekers de (internationale) eindklant inspireren en informeren met hun assortiment en innovaties binnen het bedrijf. Door het organiseren van deze inspirerende dagen voorafgaand én tijdens de FlowerTrials richt de organisatie zich ook op de buitenlandse relaties, die hun bezoek aan Nederland extra goed kunnen benutten. De centrale coördinerende rol ligt bij Pull Position die namens de veertien partijen de voorbereidingen van het evenement op zich neemt.

Een verdiepende Orchid Inspiration Days-route

Van termen als ‘MPS-certificaten’ tot ‘stijlvolle sierpotten in de laatste trends’; om de bezoeker te helpen bij het uitstippelen van zijn of haar Orchid Inspiration Days-route, zijn de veertien deelnemende kwekers dit jaar onderverdeeld in drie marktrelevante thema’s; duurzaamheid, trends en noviteiten. Binnen deze thema’s inspireren de orchideeënspecialisten de zakelijke eindklant met hun passende product- en bedrijfsontwikkelingen. In dit online overzicht kunnen de bezoekers zich laten inspireren voor hun bezoek!

Online registratie en inspiratie

Van Phalaenopsis, Zygopetalum en Brassia, tot opvallende verpakkingen, sierpotten in de laatste trends of andere orchideeconcepten; de inspirerende tour langs elke deelnemer blijft verrassend door de invulling van het programma, die op iedere locatie anders is. Voor een snelle toegang bij de diverse bedrijven, worden bezoekers gevraagd zich vooraf te registreren. Dit kan op de website: www.orchidinspirationdays.com. Op de socialmediakanalen van Orchid Inspiration Days: Facebook, LinkedIn, Instagram en Twitter, worden de ontwikkelingen van het event bijgehouden en kunnen de volgers genieten van de sfeerimpressies van het event.