NL

Bezoek Orchid Inspiration Days op afspraak

 11 deelnemende kwekers openen hun deuren tijdens inspirerend orchideeënevent van 8 t/m 17 juni 2021

23 april 2021 – Orchid Inspiration Days kan op een veilige wijze, op afspraak én met afstand bezocht worden. Het is vanaf heden mogelijk om een bezoekafspraak in te plannen bij de deelnemende kwekers.

Coronaproof evenement

Net als andere jaren moet je als bezoeker vooraf kenbaar maken welke bedrijven je wilt bezoeken en wanneer. Nieuw dit jaar is dat er -in lijn met de huidige maatregelen- met tijdsloten, voldoende afstand en een maximum aantal bezoekers wordt gewerkt. Dit alles om een veilig bezoek te kunnen waarborgen. De wijze van aanmelden is per bedrijf anders. Daarom zijn op de website van Orchid Inspiration Days (https://orchidinspirationdays.com/bedrijven) per bedrijf de aanmeldmogelijkheden vermeld. Zoek de kwekerij naar jouw keuze en plan een afspraak in!

Volop inspiratie 

De deelnemers van het Orchid Inspiration Days zijn blij dat zij met inachtneming van de maatregelen toch een fysiek evenement kunnen organiseren. Zij staan te popelen om hun (nieuwe) producten aan klanten en eindklanten te tonen. De deelnemers van deze editie zijn: Ansu Vanda, Artisan, Aphrodite Orchidee, De Hoog Orchids, GreenBalanZ, Inca Orchids, Levoplant, OK Plant, Opti-flor, Stolk Flora en Ter Laak Orchids. Elf toonaangevende bedrijven waar de vakgerichte klant terecht kan voor de nieuwste variëteiten, verschillende concepten en bovenal: om veel inspiratie op te doen!

Een voorproefje van de Orchid Inspiration Days  

Orchid Inspiration Days inspireert! Voor iedereen die geïnteresseerd is in een voorproefje op hét orchideeënevent en op de hoogte wil blijven: op de website www.orchidinspirationdays.com en de sociale media-kanalen van Orchid Inspiration Days Facebook, LinkedIn, Instagram en Twitter, worden de ontwikkelingen van het evenement bijgehouden. Ook wordt hier per deelnemer vermeld hoe je op veilige wijze een afspraak kunt inplannen bij het bedrijf.